Pocon | Positief Corona Nieuws

Pocon staat voor Positief Corona Nieuws. Het is een plek voor dagelijks positief nieuws over het Corona (Covid-19) virus. De positieve nieuws artikelen zijn onderverdeeld in categorieën, zodat iedereen gemakkelijk artikelen kan lezen die hij/zij interessant vindt en hem/haar een positieve vibe geeft. Voorbeelden van artikelen die je hier kan vinden zijn berichten over een nieuwe lading mondkapjes, initiatieven om ouderen te helpen en ontwikkelingen in de zorgsector. Kortom, diverse berichten met een positieve lading.


Waarom?

Op het moment is het Corona virus volop in de media. Helaas, is het overgrote deel negatief nieuws. Terwijl we nu juist positief nieuws kunnen gebruiken. Bovendien zorgt de huidige situatie ervoor dat mensen die somber of angstig zijn, geen nieuws meer durven lezen.  Hierdoor missen zij ook het goede nieuws. Pocon verzamelt deze positieve artikelen om de mensen die het nodig hebben een positieve blik op de situatie te geven.


Disclaimer

De content op deze site geeft geen volledig beeld van de huidige situatie, omdat een deel van de informatie bewust weg gefilterd is. Voor een vollediger beeld en actuele ontwikkelingen verwijzen wij door naar de Nederlandse nieuwsmedia.

Met Pocon hopen wij een voedingsbodem voor optimisme en hoop te creëren en daarmee mensen positiviteit mee te geven.


Wie?

Pocon is een initiatief van Adriaan Gijsberts en Coach Circle. De website is mogelijk gemaakt door Antoine van de Kruijs van Cross Internet.  Er is een team vrijwilligers betrokken bij de totstandkoming van het platform en het verzamelen van content.

Dit team bestaat uit:

 


Op zoek naar hulp?

Ben je somber, depressief of angstig? Goed nieuws lezen helpt, maar is geen vervanging van professionele hulp. Neem bij serieuze klachten contact op met professionele hulpverleners. Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen we je graag door naar de GGZ pagina van de Rijksoverheid.


Contact

Wil jij graag reageren op ons initiatief, een nog niet gepubliceerd positief nieuwsbericht met ons delen, of heb je vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op via info@pocon.nl. Daarnaast vinden het onwijs leuk om ook van onze bezoekers/lezers ideeën binnen te krijgen. Wie weet staat jouw idee binnenkort wel online! #SamenTegenCorona

 


powered by Coach Circle