Turrrrrbo! Drive-in bios wordt autorave met Paul Elstak.

Dit weekend opende op het parkeerterrein van het Willem II stadion de drive-in bioscoop, met op zaterdag de film New Kids Turbo. Maar daar kwam eigenlijk niemand voor.

De film van zaterdagavond over een groepje losgeslagen jongeren uit Maaskantje is door eigenlijk alle bezoekers al gezien. Fleur van Kempen en Gijs van Berkel uit Tilburg zitten er in hun auto even goed klaar voor. ,,Eigenlijk is het raar”, zegt Fleur. ,,Ik betaal thuis een tientje per maand aan Netflix en kan deze film dan zo vaak zien als ik wil. Maar toch is dit leuker.”

Gijs: ,,Het is niet de film, maar het optreden van DJ Paul Elstak na afloop. Dat is goud!” In de film wordt een nummer van de hardcore DJ gebruikt. ,,Overal waar ik dit nummer draai, zingt iedereen mee. Het is echt een succesnummer geworden”, vertelt de dj voordat zijn optreden begint. De film zelf heeft hij amper gezien: ,,Ik denk pas twee keer helemaal of zo. Geen idee hoe dat komt. Wel heeft de film me een beetje Brabander gemaakt met de uitspraak ‘DJ Paul Elstak jonguh!’” Verder lezen... 

19-07-2020

 

Terug