Restaurant wordt afhaal-taartenwinkel: 'We kunnen veel meer dan alleen barbecueën'.

Broers Lauren en Yorick Roels toverden hun barbecuerestaurant M'EAT om tot een taartenwinkel, om maar iets te doen te hebben in de lockdown. Sindsdien staat er dagelijks een lange rij voor hun zaak, Cake Daddy, in het centrum van Den Bosch. "We zijn hier al voor de derde keer en we hebben bijna alle cakejes al een keer gehad", vertelt een stel dat alweer langskomt voor een stukje cake.

Sinds de horeca weer moest sluiten, verveelden de medewerkers van M'EAT zich ontzettend. Er moest dus iets gebeuren, zo vonden eigenaren Lauren en Yorick. "Het ging er niet eens om dat we veel omzet zouden maken. We wilden gewoon iets doen", vertelt Lauren. Het succes zagen ze zelf niet aankomen.

Om van je barbecuerestaurant dan een taartenwinkel te maken, lijkt een onlogische omschakeling. Maar zo ziet de eigenaar dat niet: "We zijn dan wel gespecialiseerd in barbecueën, maar we blijven ondernemers. We kunnen veel meer dan alleen barbecueën en dat willen we laten zien aan de rest van Den Bosch.". Verder lezen...

16-01-2021
 
Terug