Nachochips en saus voor heel het dorp: horecabaas Neutkens verwent Westerhoven.

Wat doe je als je als horecabaas door de lockdown met grote hoeveelheden nachochips en dips blijft zitten? Willem Neutkens besloot er pakketjes van te maken en die uit te delen aan zijn dorpsgenoten in Westerhoven. Als een soort hartig hart onder de riem.

,,Een brok in mijn keel heb ik er eigenlijk wel van.” Lies Cuijpers slaat haar handen voor haar gezicht terwijl ze het pakketje met lekkernijen aanneemt van haar dorpsgenoot Willem Neutkens. Ook Noud en Martha Nieuwehuyzen reageren opgetogen op het doosje met nachochips, dipsaus en pastasaus. ,,Hartverwarmend”, vinden ze het.

Neutkens is samen met compagnon Bart Theuws eigenaar van restaurants Bij de Neut en Woest in Westerhoven. Nu de restaurants dicht zijn, is het maar stil en troosteloos in het dorp, vertelt Cuijpers. Normaal stroomde restaurant Bij de Neut iedere zondag vol met gezinnen die kwamen eten in het restaurant met ‘de uit de hand gelopen speeltuin’. Het zorgde voor de broodnodige reuring in het rustige Westerhoven.  Verder lezen... 

05-11-2020

 

Terug