Meergangendiners Tilburgse restaurants komen bij AH XL in de koelvitrines te liggen: ‘Hart onder de riem’.

Corona maakt in ieder geval creatief, blijkt keer op keer in het Tilburgse. Bij de AH XL komen in de koelvitrines diners van lokale chefkoks te liggen. Het gaat om een proef.  

In Tilburg is zo’n beetje heel het restaurantwezen op thuisbezorgen en afhalen overgeschakeld, daar komt nu een nieuw stapje bij: in de ‘grote Albert-Heijn’ komen meergangendiners van restaurants in de koelvitrines te liggen. Drie weekenden op rij van een ander. 

Kok Verhoeven trapt dit weekend als eerste Tilburgse restaurant af. ,,Het is een pilot”, zegt Mike de Bruin, assistent manager van de AH XL. ,,Heel tof om te doen, lokale ondernemers hebben het moeilijk door corona, zo kunnen we ze helpen. Als het succesvol blijkt, geven we er in de toekomst mogelijk een vervolg aan.” Verder lezen... 

27-01-2021

 

Terug