Kluun deelt prachtervaring met Amsterdamse uitbater die stapje extra zet. 

Als er een branche is die het al lange tijd behoorlijk zwaar heeft in tijden van corona, is het de horecabranche wel. De restaurants en cafés zijn al een lange tijd dicht en het wordt steeds moeilijker om het hoofd boven water te houden. Toch zakt de moed hen niet in de schoenen en dat blijkt wel uit het grote aanbod aan take away. Dat je in de meest bittere tijden er het beste van kunt maken, bewijst restaurant SjeesKees wel. Wanneer Raymond – beter bekend als Kluun – een bestelling meeneemt van SjeesKees, wordt hij verrast door een bijbehorende gebruiksaanwijzing.

De gebruiksaanwijzing zorgde ervoor dat Kluun dit verhaal deelde op LinkedIn.

Restaurant Kees bevindt zich recht tegenover mijn woonark, aan de andere kant van de Amstel. De uitbater luistert naar de naam (joh) Kees. Tijdens de lockdown heeft Kees zijn hut omgedoopt tot SjeesKees. Voor al uw bezorgmaaltijden. Gisteren bestelde ik een veldsla met gegrilde aubergine, portobello en hazelnoten en twee ovenheerlijke knoflook-thijm kippetjes (‘Het meest veelzijdige stukje vlees, Kees!’, aldus Kees). Verder lezen... 

14-12-2020

 

Terug