Juf Ivana regelt BN'ers om haar groep 8 fijne herinneringen te bezorgen.

Voor de derde keer in korte tijd heeft Juf Ivana van de Toermalijn in Halsteren een BN’er geregeld die via een internetverbinding de kinderen van haar groep 8 bezoekt. Vrijdagmiddag was het de beurt aan Zapp-presentator Klaas van Kruistum. “Zo hoop ik de kids uit groep 8 toch nog de bijzondere herinneringen te geven die ze verdienen.”

Het idee ontstond via TikTok, vertelt Ivana. “Daar gaat mijn account best lekker. Vorige maand lanceerde zanger Rolf Sanchez zijn nieuwe single Ven, Ven, oftewel ‘kom, kom’ in het Nederlands. Nou, toen heb ik tegen hem gezegd: kom jij maar naar onze klas!”

De oproep ging al snel viral. “Rolf zelf reageerde superenthousiast. Normaal geef ik iedere vrijdag een lesje Spaans aan de klas. Dat heeft hij toen voor een keertje via Zoom overgenomen.”

Maar het bleef niet bij die ene keer. “De leerlingen (en vooral de meiden) zijn helemaal gek van Timo uit de serie Brugklas. Dus toen het lukte om hem te strikken, waren ze helemaal door het dolle.” En zijn gastles kwam nog goed van pas ook. “Hij had als acteur allerlei handige tips voor de eindmusical.” Verder lezen... 

26-03-2021

 

Terug