Jeroen werd beste vrienden met zijn buurman: ‘In de voortuin namen we de dag door’.

De coronacrisis raakt ons allemaal. Zij zorgt voor stress en onzekerheid, maar brengt ook mooie dingen voort. In een dagelijkse serie vertellen mensen hoe ze deze periode beleven. Aflevering 1: Jeroen Lampe (48) uit Huizen. ,,Door corona heb ik er een nieuwe beste vriend bij: één van mijn buurmannen, Wim.’’

'Net voor de eerste lockdown heb ik mijn vriendin leren kennen. Doordat we er gelijk niet meer op uit konden, hebben we elkaar heel snel heel goed leren kennen. Je leeft dan zo geïsoleerd. We zijn alleen één keer op een zondag naar het strand geweest toen het nog kon.

In mei konden we weer eens op date. We zijn een dag door Amsterdam gaan fietsen en hebben allemaal terrasjes gepakt. Dat was echt zó leuk. Nu zijn we een halfjaar verder en hebben we nog steeds niet alle vrienden van elkaar ontmoet. Soms heb ik het over iemand en zou ik graag willen dat ze diegene ook kan leren kennen. Dat is best gek in deze tijd hoor. Verder lezen... 

02-11-2020

 

Terug