Drijvend concertje om 'de stad een kleine glimlach te geven'. 

"Ik heb nog nooit zoveel mensen zien lachen als vandaag!" Paco Voorhans heeft genoeg van het coronachagerijn en nodigde een band uit op zijn boot om mee te varen door de grachten van de stad. Zijn doel, om de mensen op de kade die daar van het zonnetje genoten ouderwets plezier te geven, is dus bereikt. En dat coronaproof, zo liet hij aan NH Nieuws zien. 

"Gewoon even iets leuks voor de stad en bandjes kunnen eindelijk weer eens spelen", zo verwoordde Paco Voorhans in een berichtje aan de redactie zijn idee om elk weekend vanaf zijn boot een 'drijvend concert' te verzorgen. "Wij varen vrijwillig en bandjes spelen voor liefde en applaus", benadrukt hij nog. 

Tijdens de vorige lockdown, in het voorjaar van vorig jaar, ontpopte de kade van het Spaarne zich tot een populaire plek. Bij gebrek aan terrassen gingen veel mensen aan de waterkant zitten, om daar van de zon en een drankje te genieten. En nu het ijs gesmolten is, is die gewoonte weer snel opgepakt. De boulevard in de stad heeft nog nooit zo goed dienst gedaan als tijdens de coronacrisis. Verder lezen... 

21-02-2021
 

 

Terug