Dit is de grootste oliebollen drive-in van ’t land: ‘Hopen leuk uitje te bieden’.

Aan de buitenkant een ‘saai’ bedrijvengebouw, aan de binnenkant een sfeervol kerstfeest. Dat is de grootste oliebollen drive-in van Nederland. Het bedrijfspand van Retail Bouw Nederland op het bedrijfsterrein A18 in Wehl is deels omgebouwd tot een sfeervolle kerstroute met een lengte van liefst 100 meter.  

,,Het is nog veel drukker en groter dan we hadden kunnen denken", constateert één van de initiatiefnemers Eef Bus van evenementenbureau Feestkoning. Met dank onder andere aan de NPO. De radiozenders 1, 2 en 3 stonden al op de stoep voor reportages en nieuwsberichten. 

De route is een samenwerking van lokale ondernemers als bakker Paul Berntsen, Showline, Ploccos Horeca en de Plus in Wehl. Daardoor is een kerststraat ontwikkeld, die bezoekers met name in de donkere uren trakteert op  sfeer. ,,We hopen inwoners een leuk uitje te kunnen bieden en andere ondernemers die het moeilijk hebben te inspireren. Zoek collega-ondernemers op en werk samen", zegt Bus. Het idee voor de drive-in ontstond ruim een week geleden. Snel werden contacten gelegd en afspraken gemaakt. ,,We zijn ontzettend blij met het resultaat.” Verder lezen...

14-12-2020

 

Terug