Buiten dansles zonder geluidsoverlast: Rox geeft les met silent disco-koptelefoons.

In groepen sporten mag weer, maar alleen buiten. Dat kan nog weleens voor geluidsoverlast zorgen. Daar heeft danssportstudio Fit by Rox een creatieve oplossing voor bedacht: dansles geven met silent disco-koptelefoons. “Het werkt perfect en het is weer iets nieuws voor de leerlingen om naar uit te kijken”, zegt eigenaar Roxanne Cools.

Eindelijk weer sporten met de groep: voorlopig mag dat nog alleen buiten. Daar voelde Cools zich met haar dansschool toch niet helemaal gerust op. “We hadden buikpijn bij het maken van muziek in de buitenlucht. Mensen werken veel thuis, dus we willen geen stoorzender zijn.”

Om dat te voorkomen, ging Cools op zoek naar een passende oplossing. Na een creatieve brainstorm met haar vriend en zakenpartner Patrick was ze eruit: silent disco-danslessen, met lichtgevende koptelefoons waarmee je met zijn allen tegelijkertijd hetzelfde liedje hoort. Zonder koptelefoon hoor je dus geen muziek. “De dansers voelen lekker die beat en tegelijkertijd veroorzaken we geen overlast.” Verder lezen... 

06-03-2021

 

Terug