Bedrijf in nood: Dit evenementenbedrijf maakt nu thuiswerkmeubels.

Steeds meer bedrijven verkeren in zwaar weer als gevolg van de coronacrisis. Mark Snoeijen (32), eigenaar van een bedrijf dat constructies bouwt voor evenementen, zag de bui al hangen in maart. "We waren verantwoordelijk voor de opbouw van Mud Masters, Awakenings en we zouden voor UEFA door heel Europa constructies bouwen voor het EK voetbal dit jaar."

Het gros van al deze evenementen ging natuurlijk niet door. "De machines waarmee we normaal gesproken decors bouwen stonden stil", vertelt Snoeijen. "Ik dacht al snel: met die evenementen voor 2020 komt het niet meer goed. Er was toen nog niets duidelijk over de steunmaatregelen en er heerste veel onduidelijkheid onder mijn personeel."

Hij bedacht in een mum van tijd een nieuw doel voor die stilstaande machines. "Ik draaide een webshop in elkaar voor meubelstukken. Van het overgebleven hout maakten we de eerste meubels. De creatieve tekenaars die normaal gesproken ontwerpen maken voor evenementen, ontwierpen nu meubeldesigns." Snoeijens tweede bedrijf was geboren. Verder lezen... 

04-01-2021
Terug